PANNA COTTA & 1 !





Lygiai prieš metus įkėliau pirmąjį receptą. Lygiai prieš metus pradėjau dalintis tuo, kas man teikia didelį džiaugsmą. 
Mano tinklaraščiui VIENERI!
Gal šia proga pasigaminam desertą Panna Cotta?!
Jums reikės
550 ml pieno
450 ml riebios grietinėlės
90 g cukraus
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
40 g želatinos

  • Želatiną užpilkite vandeniu tiek, kad apsemtų ir leiskite jai išbrinkti. Tada kelioms sekundėms įdėkite į mikrobangų krosnelę, kad želatina ištirptų.
  • Puode kaitinkite grietinėlę, pieną ir cukrų. Vis maišykite. Kai cukrus ištirpsta nuimkite nuo ugnies ir supilkite ištirpintą želatiną. Vis maišykite.
  • Belieka masę supilti į norimas taures, desertines ir palikti atvėsti įki kambario temperatūros. Tada 3-4 valandom padėkite šaltai, kad sustingtų ir galima ragauti! 
Dekoruokite sezoninėmis uogom ir avižiniais sausainiais. 
Panna Cottos lengvumas, sausainių traškumas ir uogų gaivumas puikiai dera kartu.
SKANAUS! 

Komentarai

Populiarūs įrašai