CHURROS




Šiandien gaminau Ispanijoje, Prancūzijoje bei kitose šalyse išpopuliarėjusį desertą- Churros. Tai plikytos tešlos pyragėliai, pateikiami su karštu šokoladu. Gaminimo procesas gan paprastas, o skonis tikrai nenuviliantis.

Jums reikės: 110 g sviesto
300 ml vandens
1 šaukšto cukraus
150 g miltų
3 kiaušinių

Apvoliojimui: cukraus ir cinamono
Padažui: pieno ir šokolado

Gaminame: 
1. Vandenį, cukrų ir sviestą sudedame į puodą ir kaitiname iki vientisos masės. Tada suberiame persijotus miltus. Maišome, kol gaunasi vientisa masė ir atlimpa nuo puodo kraštų.

2. Gautą tešlą šiek tiek atvėsiname ir po vieną įmušame kiaušinį. Maišome, kol masė gaunasi vientisa.
3. Tešlą sudedame į konditerinį švirkštą ir ant kepimo popieriaus išspaudžiame juosteles.
Kepame 190 °C orkaitėje , apie 20 min.

Kai Churros gražiai paruduoja- ištraukiame ir dar šiltas išvoliojame cukraus ir cinamono mišinyje.

Tradiciškai šie pyragėliai mirkomi į karštą šokoladą, todėl norint jį pasigaminti, tiesiog pieną pakaitinkite su šokoladu ir vuolia! 

Skanaus!


Komentarai

Populiarūs įrašai