BRUNETAS / BROWNIE





Sveiki! Turbūt jau pastebėjot, kad aš DIEVINU šokoladą ir įrašų su juo vis daugėja, tačiau aš nieko su savim negaliu padaryt! Šį kartą gaminau amerikiečių mėgstamą pyragą, kurio pagrindas žinoma šokoladas... Jis gaunasi stipraus, karstelėjusio šokoladinio skonio, nes naudojamas juodasis šokoladas ir nemažai kakavos, taigi jeigu norite lengvesnio varianto- rinkitės pienišką šokoladą! Skanaus skaitymo.


Jums reikės: 3 kiaušinių
170g sviesto
170g juodo šokolado ( 70% )
150g. cukraus
70g miltų
30g kakavos
žiubsnelis druskos

Gaminame:
Šokoladą sulaužome gabaliukais ir į jį sudedame sviestą. Išlydome virs garuojančio puodo arba mikrobangų krosnelėje, vis pamaišant. 
Į dubenį sudedame visus sausus ingredientus, įmušame kiaušinius bei supilame lydyto šokolado ir sviesto masę. Viską išmaišome iki vientisos tešlos ir galime kepti.

Kepame 180 °C , 30 min.



Už receptą dėkoju Gretai Belevičiūtei! :*

Komentarai

Populiarūs įrašai